Taxaties

Uw taxatie uitstekend geregeld

Taxatie nodig? Van Tongeren Makelaardij is gespecialiseerd!

Bij het kopen van onroerend goed zijn veel partijen in het spel. Op de eerste plaats natuurlijk de koper en de verkoper, maar ook de bank, de belastingdienst en verzekeringsmaatschappijen. Al deze partijen hebben belang bij een goede waardebepaling. In geval van een echtscheiding kan een taxatie tevens van belang zijn.

De verkoper wil weten hoeveel hij kan ontvangen. De koper hoeveel hij maximaal moet betalen. Voor de bank is de executiewaarde belangrijk, voor de belastingdienst de economische waarde en voor verzekeringen de herbouwwaarde. Bij echtscheiding willen de partners weten wat de overwaarde van de woning is.

Om iedereen tevreden te stellen is een onafhankelijk advies door derden noodzakelijk. Van Tongeren Makelaardij maakt taxatierapporten die aan alle eisen voldoen: objectief en volledig aansluitend bij de geldende marktsituatie, voor elk type woonhuis of appartement. Ik zal u altijd optimaal van dienst willen zijn, zoals u van een mij mag verwachten. Ik help u graag verder.

Taxatie aanvragen

Heeft u vragen of wilt u een taxatierapport aanvragen? Neem gerust contact op, of vul direct onderstaand aanvraagformulier in. Het indienen van een aanvraag is geheel vrijblijvend.

Laatste nieuws