360° fotografie

Op deze pagina vindt u informatie over de 360° fotografie van Van Tongeren Makelaardij. Bij de verkoop van uw huis kan ik naast de gebruikelijke foto's ook 360° foto’s maken, om op deze manier uw huis te presenteren en dat zonder hoge kosten!

Een presentatie met dit type foto's biedt voordelen:
  • Geïnteresseerden kunnen virtueel door uw woning kijken, zodat ze de ruimte optimaal kunnen beleven.
  • Bijzondere details of kenmerken van uw woning komen beter tot uiting in de 360° foto’s.
  • Bezoekers blijven langer kijken bij woningen met 360° foto’s.
  • Geïnteresseerden krijgen een beter beeld van uw huis en meer binding.

Uw foto's worden gemaakt met behulp van de Ricoh Theta S; een camera met twee lenzen die in één keer de hele omgeving vastlegt. Door de foto's te koppelen wordt het mogelijk om een virtuele wandeling door uw woning te maken.

De foto's worden geplaats op de website van Roundme.com en worden weergeven op deze website bij het betreffende pand onder het tabblad 'Video'. Ook worden de foto's gedeeld op onze facebook pagina en in overleg kunnen ze zelfs worden doorgeplaatst naar Funda.

Naast de mogelijkheid om de 360° foto’s op de computer te bekijken heeft RoundMe ook een smartphone app, die misschien wel de beste ervaring biedt. De app is te downloaden in de Apple App Store voor iOS en in de Google Play Store voor Android. Heeft u vragen of wenst u informatie? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. 

Laatste nieuws