Van Tongeren Makelaardij 1 jaar

Het is vandaag de laatste dag van onze ‘feestmaand’. Vanaf morgen bestaat Van Tongeren Makelaardij al weer één jaar en één maand! Ik wil u dan ook graag bedanken voor het fantastische eerste jaar dat ik samen met u heb gehad.

Beoordelingen

De beoordelingen die wij van u hebben mogen ontvangen zijn op zijn minst vlijend te noemen. De feedback die ik krijg is veelal zeer positief en daarop ben ik ontzettend trots. Op de diverse vergelijkingssites, waar makelaars beoordeeld en vergeleken kunnen worden, sta ik er goed op. Met een 9,3 en 9,5 (verkoop en aankoop) op Funda en zelfs een 9.5 op 'Wie Is De Beste Makelaar' sta ik bovenaan de lijst, ook daarvoor mijn dank.

Verkoop

Met grote voldoening heb ik het afgelopen jaar een tweetal panden verkocht die eerder erg moeilijk verkoopbaar bleken. Zo hebben Tarwestraat 19 en de Parkstee 65 vele jaren in de verkoop gestaan bij grote makelaarskantoren, maar bij mij hadden ze toch binnen enkele maanden al spoedig een nieuwe eigenaar gevonden.

Groei

Natuurlijk komt er in het eerste jaar ontzettend veel op je af. Het bedrijf vorm geven begon met het bedenken van een herkenbaar bedrijfslogo alsmede het laten bouwen van een goede website. Bijpassende visitekaartjes, briefpapier, tuinborden en Doppers hielpen daarbij. Later kwam hier de opvallende Renault Twizy bij, waar ik iedere dag met veel plezier in rijd. Met deze elektrische auto én de kosteloze 360º foto’s laat ik zien dat ik op de toekomst ben voorbereid!