Beschrijving

Bovenwoning met ondergelegen werkplaats voor vele doeleinden geschikt! 
Anders wonen (en werken) dan alle anderen behoort hier tot de mogelijkheid voor de snelle beslisser die weet wat hij wil.
Deze combinatie is een zeldzaamheid en al helemaal in een gemoedelijke woonomgeving als deze met grote naastgelegen openbare parkeerplaats.

Indeling

Bedrijfs/kantoor/opslagruimte van 78m² op de parterre met grote toegangsdeuren voor gemakkelijke bereikbaarheid. Alle benodigde aansluitingen zijn hier reeds aanwezig waaronder wasmachine-, en cv ruimte.

Eerste verdieping

Bovenwoning bereikbaar middels zelfstandige trapopgang naar toiletruimte, woonkamer met dakkapel, ruime geheel betegelde doucheruimte, open keuken voorzien van dubbel blok en dakvenster alsmede vaste trap naar de kapverdieping. Toegang tot groots, gedeeltelijk overdekt, dakterras welke tevens buitenom bereikbaar is voor het verplaatsen van grote voorwerpen.

Tweede verdieping

Vaste trapopgang naar tweetal slaapkamers met professionele airco-installatie en reusachtige dakkapellen met draai-kiep ramen aan weerszijden.

Balkon

Vanuit de open keuken is een verrassend groot dakterras bereikbaar (ca. 33m²) met volop privacy in de lounchehoek en voldoende ruimte voor groen welke een tuin overbodig maakt.

Bijzonderheden

- Bedrijfsruimte van 78m² geschikt voor opslag, parkeren van drietal auto's of eventueel productie/werkruimte
- Splitsen behoort tot de mogelijkheden
- Elektrische installatie vernieuwd in 2003
- Toepassing HR++ beglazing op de verdieping
- Buiten-, en binnenzijde recent professioneel geschilderd

De aanvaarding kan desgewenst spoedig!

Kenmerken