Omschrijving

Wonen in 'Pampercity' niets voor jou? Dan is deze leuke 2/1 kap nét wat je zoekt!
De ligging is sfeervol en super centraal maar dat wist je natuurlijk al. 

Wat wél een verrassing zal zijn is de ruimte achter de voorgevel en de vernieuwde fundering uit 2014 waarna de nieuwe betegelde betonvloer ook nog heerlijk comfortabel uitgevoerd werd. Het betreft namelijk een verwarmde lichte tegelvloer van voor tot, hélemaal, achter!

Indeling

Hal/entree met trapopgang. Lichte straatgerichte woonkamer en semi open inbouwkeuken aan de achterzijde met schuifpui naar de achtertuin.
In de aanbouw bevindt zich de geheel wit betegelde toiletruimte met wasbakje en in de ruimte daarnaast de plaatsing van de Intergas cv combiketel.

Eerste verdieping

Overloop met grote slaapkamer voorzien van dakkapel aan de voorzijde waar de vloer duidelijk afloopt hetgeen bij dit soort panden op de verdieping vaker voorkomt. Vanzelfsprekend is deze 'uit te vlakken' mocht dat wenselijk zijn.

Halverwege deze verdieping tref je een heerlijke kleedruimte met schuiftrap naar de vliering. Aan de achterzijde bevindt zich de tweede slaapkamer en moderne badkamer welke samen de grote dakkapel delen. 

Deze, geheel wit betegelde, badkamer biedt alles wat wenselijk is en wederom en verrassing dus. Hij biedt naast een wandcloset, bidet, wastafelmeubel met dubbele spoelbak en wasmachine aansluiting ook nog een comfortabel ligbad en handdoekradiator.

Tweede verdieping

Ruime bergvliering voor opslag van vele spullen onder de zogenaamde mansardekap.

Tuin

De grote achtertuin, rechtstreeks bereikbaar vanuit de keuken én aanbouw, biedt een separate berging en mogelijkheid tot parkeren op eigen erf (achter de degelijke elektrisch bedienbare toegangspoort). Waar vind je dat in de oude binnenstad voor deze prijs?

Bijzonderheden

- Nieuwe fundering
- Verwarmde tegelvloer
- Geheel geïsoleerd
- Gezellige complete woonkeuken
- Zorgvuldig onderhouden rookvrij interieur
- Complete badkamer
- Laminaat vloeren op 1e verdieping
- Kunststof bekleding van achtergevel, aanbouw en berging
- Parkeren op eigen erf
én super centraal gelegen in het oude, sfeervolle, stadscentrum!

Kenmerken