Omschrijving

Een woning in de gemoedelijke Rijtuigenbuurt om zó te betrekken, je zal er maar naar opzoek zijn!
Dit is er zowaar zo een en dan ook nog met veel ruimte aan de voorzijde en een zeer verzorgde achtertuin op het zuid-westen. 
De omgeving met veel groen langs grachtjes en nabij het Leeghwaterpark met sportbad maakt het tot een woonomgeving om eindeloos te kunnen sporten, wandelen of gewoon te relaxen.

Indeling

Via de hal met trapopgang en nette toiletruimte met wasbakje is de doorzon-woonkamer bereikbaar. Deze staat op zijn beurt weer in half-open verbinding met de semi-open sfeervolle inbouwkeuken met fraaie Portugese wandbetegeling. Deze compleet ingerichte keuken met natuurstenen werkbladen en roestvrij stalen apparatuur (deels ter overname) biedt toegang tot nieuw aangelegde zonnige achtertuin met onderhoudsarme gemetselde tuinberging.

Eerste verdieping

Vanuit de overloop is de mooie, geheel betegelde, badkamer met douchehoek, wandcloset, dubbele wastafel en comfortabele handdoekradiator alsmede een tweetal ruime slaapkamers bereikbaar (beide circa 15m² groot)

Tweede verdieping

De vaste trapopgang voert naar de voorzolder met bergruimte voorzien van wasmachine aan- en afvoer alsmede de derde grote slaapkamer met dakvensters welke wederom met circa 12m² flink van formaat is.

Tuin

De voortuin is zeer recent vernieuwd en absoluut ruimtelijk en strak aangelegd. In de achtertuin is het goed toeven door rust, ruimte en groen en de hele dag te genieten van mooi weer door de optimale zonligging. Achterin bevindt zich de gemetselde tuinberging met elektra aansluiting en slechts twee jaar oude dakbedekking.

Bijzonderheden

- Zeer verzorgd geheel met hoogstaand afwerkingsniveau
- Onderhoudsvrije gemetselde gevels
- Breder type dan gangbaar in deze prijsklasse
- Toepassing kunststof kozijnen alsmede onderhoudsvrije vloerbedekking met verborgen plavuizenvloer
- Vrij parkeren pal voor de deur
- Achtertuin optimaal gesitueerd op de zon
- Groene woonomgeving nabij Leeghwaterpark
- Zwembad om de hoek
- Busverbinding op steenworp afstand
- Aanvaarding in overleg

Kenmerken