Beschrijving

Deze prettige woning staat in een rustige en kindvriendelijke wijk met werkelijk álle voorzieningen in de buurt. 
Dit huis telt thans nog twee slaapkamers met mogelijkheid voor derde op de zolder en een fijne tuin op het oosten waar u optimaal van het ochtend-, en middagzonnetje kunt genieten!
Voor de deur is een een mooie groenstrook dus kijkt u uit op een plantsoen met alle privacy van dien en aan de achterzijde bevindt zich een veilig speelveldje, alles op een paar minuten lopen van diverse scholen, Taborkerk en Wormerplein. Het stadscentrum ie eveneens op loop-, of fietsafstand en de bus en/of trein brengen Amsterdam snel binnen bereik!

Indeling

Langs de geheel bestraatte voortuin loopt u naar de voordeur. In de verlengde entree bevindt zich de meterkast, een gemoderniseerde toiletruimte en de trap naar boven. De doorzonnige woonkamer is heerlijk licht dankzij de brede ramen aan de voor- en achterzijde. Door de rechte wanden is deze ruimte praktisch en gemakkelijk in te richten. 
De licht blauwe hoogglans keuken is opgesteld in een rechte blokken en biedt naast diverse apparatuur tevens een elektrische boiler voor warm water op afroep. Via de tuindeuren vanuit de woonkamer of keukendeur is de achtertuin met gemetselde berging goed bereikbaar.

Eerste verdieping

Op deze verdieping zijn twee flinke slaapkamers aanwezig. Deze kamers zijn gescheiden door middel van een zogenaamde slaapkamer-scheidende kastenwand. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de geheel betegelde moderne ruime badkamer. Daar is een wastafelmeubel, riant ligbad, comfortabele handdoekradiator en separate douchecabine gerealiseerd. De voormalige badkamer aan de voorzijde biedt een tweede toilet, uitstortbak en wasmachine/droger aan/afvoeren.

Tweede verdieping

Met een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze zolderverdieping is verdeeld in 2 ruimtes, een voorzolder met opstelling van de gehuurde HR cv-ketel en een ruimte met dakvenster welke als derde slaapkamer gebruikt werd (maar ook voor vele andere doeleinden goed bruikbaar gebleken is)

Tuin

De verzorgde achtertuin is vanuit de keuken maar ook via een achterom bereikbaar. Het geheel is bestraat daardoor onderhoudsvriendelijk en dankzij de
schuttingen zit u hier lekker privé. De ligging is op het oosten, dus in de morgen met kopje koffie naar buiten wordt genieten in de
zon! Er is genoeg ruimte voor een flinke tuinset en lounge bank. De stenen berging biedt ruimte voor meerdere fietsen en tuingereedschap.

Bijzonderheden

Woonoppervlakte:
Conform de meetinstructie en de NEN 2580 bedraagt de officiële woonoppervlakte 86 m2 op de begane grond en de eerste verdieping en valt de
zolder onder overige inpandige ruimte van 17 m2, daar deze een paar centimeter onder de 2 meter stahoogte is. Tezamen 103m2 derhalve.

- Bouwjaar 1961
- Comfortabele vloerverwarming op de parterre
- Eigen grond 119m²
- Gehuurde zonnepanelen aan beide zijden (14 stuks in totaal) dus bijna geheel zelf voorziend in elektraverbruik
- Grote moderne badkamer aan achterzijde
- Keurige hoogglans keuken met inbouwapparatuur
- Kunststof ramen en kozijnen
- Praktische wasruimte aan voorzijde
- Recente cv ketel (welke thans nog gehuurd wordt van Feenstra)
- Strak schilderwerk binnen kozijnen welke eenvoudig naar eigen smaak zijn te wijzigen
- Zonnige tuinen met zonneschermen aan beide zijden

Kenmerken