Omschrijving

Jas ophangen en wonen maar! Strak en rookvrij om zó te betrekken dus. Tijd om te gaan genieten van deze woning met zijn heerlijke diepe zonnige tuin op het Zuid-Westen.

Deze woning is recent opgeknapt, gemoderniseerd en voorzien van een grote kunststof pui met dubbele tuindeur, een grote dakkapel op de 1e verdieping, een vergrote, moderne, complete badkamer. en drie ruime slaapkamers van maar liefst 10, 11, en 12m². 
Vanzelfsprekend is er mogelijkheid om een, eerder vervallen, 4e slaapkamer wederom eenvoudig te realiseren.

In deze kindvriendelijke maar rustige buurt is er voor de kinderen zelfs een speelplaatsje voor de deur.

Voorzieningen zoals scholen, park, winkelcentrum, openbaar vervoer, Purmer Bos, skeelerbaan, zwembad en  sportcomplex zijn allemaal op loopafstand.

Door de nabijgelegen uitvalswegen bent u zo in Amsterdam, Zaandam of Hoorn. 

Kortom een woning die klaar is en  centraal gelegen. Die moet u zeker gezien hebben.

Indeling

Begane grond: entree, hal, meterkast, trapopgang, modern wandcloset, open hoekkeuken v.v. inbouwapparatuur, tuingerichte woonkamer met kunststof pui over de gehele breedte voorzien van tweetal openslaande deuren, zeer zonnige en diepe tuin met een vergrote tuinberging.

Eerste verdieping

1e verdieping: overloop, thans 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met een  dakkapel over bijna de gehele breedte van de woning. De vergrote moderne badkamer is v.v. ligbad, separate inloop douche, wandcloset en wastafelmeubel.

Tweede verdieping

2e verdieping: voorzolder met wasmachineopstelling en een ruime slaapkamer met groot Velux dakvenster met zonwering.

Tuin

De zonnige (zuid-west) achtertuin, welke natuurlijk een zonnescherm heeft is geheel, met groot formaat betontegels bestraat. Hij heeft rondom houten schutting voor voldoende privacy en achterin bevindt zich de grote houten tuinberging en tuindeur.

Bijzonderheden

Parkeren kan vlak voor de deur of op het voorgelegen parkeerplaatsje. Door het woonerf is het een  absoluut kindvriendelijk straatje.

Kenmerken