Beschrijving

Robuuste vrijstaande woning, genaamd 'Vurige staart' op een perceel grond van maar liefst 2500 m2 en vrij uitzicht over groen en Noordhollandsch Kanaal. De woning ligt op een steenworp afstand van Purmerend en heeft een prima ontsluiting naar Amsterdam met zowel de auto als het openbaar vervoer. De woning is gebouwd in 1970 en biedt diverse mogelijkheden/uitdagingen voor de handige klusser en/of het geheel bouwen van een nieuwe woning.

De woning staat op een perceel grond van maar liefst 2500 m² voorzien van nieuwe beschoeiing. U heeft hier vrij uitzicht over groen en het Noordhollandsch kanaal. 

Deze ruime kavel biedt mogelijkheden voor de bouw eigen (droom)woning maar deze bestaande woning is ook zeer geschikt als kluswoning met uitbouw mogelijkheden.

Ligging: Centraal gelegen aan uitvalsweg naar Amsterdam (N 244) en openbaar vervoer

Indeling

Entree, hal met meterkast, trapopgang naar boven, trapkast, badkamer met toilet, wastafel en douchegedeelte. Een ruime, lichte slaapkamer op de begane grond. Sfeervolle ruime keuken met oud Hollandse wandtegels. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken met was- en droogmachine aansluiting. De woonkamer is licht en heel sfeervol. Toepassing nieuwe laminaatvloeren.

Eerste verdieping

Overloop en toegang tot twee ruime slaapkamers aan weerszijden.

Tuin

Een grote tuin bevindt zich rondom dit vrijstaande woonhuis en biedt veel mogelijkheden. tevens is er nieuwe beschoeiing aangebracht langs de aangrenzende sloten.

Bijzonderheden

Purmerend beschikt over hoogwaardig busvervoer en ligt aan de spoorlijn Hoofddorp - Schiphol - Zaandam – Enkhuizen. Dit zorgt voor een uitstekende openbaar vervoer verbinding naar Amsterdam en omstreken. Ruim 60% van de totale woon-werk-pendel uit Purmerend gaat per auto. Richting Amsterdam zijn er twee ontsluitingswegen: De A7 en de provinciale weg N235 (Jaagweg).

Kenmerken