Beschrijving

Enig grondgebonden appartement met tuin aan het Gooimeer en daarom werkelijk uniek!
Geen getreuzel bij de lift want die heeft de bewoner van nummer 97 gelukkig niet nodig om zijn of haar appartement te kunnen betreden.
Vanuit de betegelde centrale entree met brievenbussen gewoon rechtdoor naar binnen met een box en eigen parkeerplaats binnendoor bereikbaar.
Dit appartement biedt dus zeldzame extra's en tevens geschikt voor bewoners die gesteld zijn op hun privacy.

Indeling

Zodra u binnen bent valt gelijk de ruimte op want een ruim 10 meter lange gang met videofoon voert u rechtstreeks naar de riante huiskamer met speelse lichtinval en half open keuken. Vanuit deze hal zijn de twee slaapkamers, met elk een eigen badkamer, toiletruimte en inpandige berging inclusief wasmachine en droger opstelling.
De tuin, feitelijk een driehoekig terras aan het water, meet circa 50m2 en biedt wederom volop privacy en middagzon door ligging op het westen. Aan de overzijde van de brede waterpartij is het daarentegen een komen en gaan van wandelend en fietsend publiek want het winkelcentrum is feitelijk direct grenzend aan het complex dus ideaal voor afleiding en boodschappen.

Tuin

Tuin/terras van circa 45m² met veilige hardglazen afscheiding en vaste beplanting direct grenzend aan brede waterpartij.

Bijzonderheden

- Volgens velen de mooiste locatie voor een riant appartement in de Purmer-Zuid
- Begane grond met terras aan water (enige in dit fraaie complex)
- Vaste beplanting garandeert uw privacy
- Eigen inpandige parkeerplek én berging
- Grenzend aan zowel het 'Gooimeer', park 'de Driegang' alsmede winkelcentrum 'Meerland'
- Eigen grond (zeldzaam in de Purmer-Zuid)
- Opstapplaats openbaar vervoer op loopafstand
- Servicekosten €287,- per maand

Kenmerken