Omschrijving

Goed bemeten, prima ingedeelde 5-kamer-eengezinswoning met een riante, zonnige tuin, tweetal bergingen op een fijne locatie!
Deze woning dateert van buiten uit 1982 doch van binnen uit 2020!

In de populaire Gors, ligt deze ruime tussenwoning. De woning past goed in deze wijk, ze is namelijk omringd door groen en rust, onder andere door de zeer diepe tuin op het zuidwesten. Op steenworp afstand van het Gorsebos, kunt u middels een heerlijke wandeling terecht komen bij winkelcentrum Het Zwanenbloem, met diverse voorzieningen!  Het oude centrum van Purmerend ligt op fietsafstand van deze plek. 
Nabij de woning liggen tevens diverse bushaltes richting het centrum van respectievelijk Purmerend en Amsterdam!

Ideaal voor een (aanstaand) gezin die graag dichtbij alle belangrijke voorzieningen zoals basisscholen en wijkwinkelcentrum wil wonen.

Indeling

Hal/entree, toiletruimte, tuingerichte woonkamer met twee-delige kunststof schuifpui over de volle breedte, open gloednieuwe inbouwkeuken aan de voorzijde en geheel voorzien van comfortabele verwarmde vloertegels.

Eerste verdieping

Overloop, geheel vernieuwde, en nog nooit gebruikte, badkamer en drietal slaapkamers (allen met rechte gevels door dakopbouw aan de achterzijde) voorzien van nieuwe laminaat vloeren.

Tweede verdieping

Overloop met dakraam en vierde ruime slaapkamer (door dakkapel aan de voorzijde) met tegenoverliggend dakraam voor extra lichtinval.

Tuin

De bijna 15 meter diepe achtertuin is op het zonnige zuid-westen gelegen, fraai en onderhoudsarm, aangelegd. Die combinatie staat garant voor het doorbrengen van heel veel aangename buiten-uren. Op warme dagen is er overigens ook schaduw te vinden. Er is zowel een gemetselde tuinberging als een houten chalet aanwezig zodat er voldoende opslagmogelijkheid beschikbaar is.
Ook de voortuin is netjes aangelegd met houten erfafscheiding welke de voortuin een beschut karakter geeft.

Bijzonderheden

Deze woning werd onlangs geheel 'gestript' en intern vernieuwd, gespoten en geschilderd met gloednieuwe inbouwkeuken, toiletgroep, badkamer en laminaatvloeren dus inrichten en wonen maar!

In dit deel van Purmerend heb je van alles op loopafstand: basisscholen, wijkwinkelcentrum, fitness, apotheek en Dijklander ziekenhuis om maar wat te noemen. Voor het centrum van Purmerend pak je de fiets, dan sta je met tien minuten in het gezellige stadshart. Over de bereikbaarheid van de Gors hebben we overigens niets te klagen. Met de auto ben je vrij snel op de Jaagweg of de A7. De haltes van het openbaar busvervoer zijn op loopafstand gelegen en bieden je een hoogfrequente verbinding naar metrostation Noord van de NZlijn.

Kenmerken