Omschrijving

In het nieuwe gedeelte van de 'Weidevenne/Tuindorp' staat deze zeer moderne poortwoning met 4 ruime slaapkamers. De woning kenmerkt zich door de chique donkere baksteen, de speelse indeling en heeft een zeer ruime woonkamer. 
De woning is gelegen op een perceel van 216m² eigen grond en beschikt over een voor- en een grote achtertuin (+/- 100m2) met gemetselde erfafscheiding, metalen raamwerk voorzien van metalen afsluitbare poort, grote berging en riante houten veranda. Naast de tuin beschikt u tevens over een dakterras. Houdt u van het buitenleven dan bent u hier dus op het juiste adres.

Indeling

Zij-entree met meterkast, garderobe en toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Vanuit de vergrote  hal bereikt u de grote woonkamer die voorzien is van zijraam en comfortabel verwarmde vloertegels. De wanden en het plafond zijn gespoten in neutrale kleuren, dit geeft het  geheel een keurige verzorgde uitstraling. 
De ruim bemeten woonkamer biedt u heerlijk zicht over de zonnige tuin en biedt voldoende mogelijkheid voor uw eigen indeling. Vanuit de woonkamer bereikt u de uitgebouwde open keuken die natuurlijk voorzien is van veelal wenselijke inbouwapparatuur.
Het speelse karakter van de woning komt met name tot uiting door de hoge plafonds, de vele raampartijen en mogelijke variabele indeling.

Eerste verdieping

Via de vaste trap bereikt u de 1e verdieping met 3 slaapkamers en moderne badkamer. Aan de 
voorzijde bevindt zich een  zeer grote slaapkamer, de andere 2 bevinden zich aan de achterzijde welke thans samengevoegd zijn doch eenvoudig weer te scheiden zijn. 
De badkamer is luxe afgewerkt met grote witte tegels en een douchehoek, dubbele wastafel en 2e wandcloset biedt.

Tweede verdieping

Deze verdieping is bereikbaar met een vaste trap. Hier treft u riante 4e slaapkamer en een aparte ruimte voor de wasmachine en de droger. Daarnaast bevindt zich hier ook een heerlijk buitenverblijf.

Balkon

Het dakterras is bijna 6m² groot en gelegen op het zuiden.

Tuin

De woning is gelegen op een perceel van 216m² eigen grond en beschikt over een voor- en een grote achtertuin (ca. 100m²) met gemetselde erfafscheiding, metalen raamwerk voorzien van metalen afsluitbare poort, grote tuinberging en riante houten veranda (waar u zich in de toekomst opvallend vaak zult bevinden)

Bijzonderheden

- Bouwjaar 2007
- Woonoppervlakte circa 147m², inhoud circa 475m³ 
- Woonkamer bijna 40m² en woonkeuken bijna 20m² groot
- Drietal slaapkamers van circa 15m² (vierde eenvoudig weer realiseerbaar) 
- 216 m2 eigen grond

Voorts kindvriendelijk buurt, goede parkeergelegenheden, nabij winkelcentrum en snelweg alsmede openbaar vervoer nabij (bus stopt bijna voor de deur)

Het woonhuis is volledig geïsoleerd, voorzien van een woningscheidende ankerloze spouwmuur en voldoet aan de eisen van het nieuwe bouwbesluit waaronder een plafondhoogte van 2,60 m. 

De steeg achter het woonhuis is alleen toegankelijk voor omwonenden en afgesloten middels een poort. Het huis voldoet mede daardoor aan het politiekeurmerk veilig wonen!

Kenmerken