Beschrijving

Vanaf de bank genieten van het prachtige uitzicht en even lekker weg mijmeren. Het uitrusten na een lange dag actief zijn kan beginnen! Dit kan in dit sfeervolle 2-kamer appartement welke is gelegen op de 11e verdieping! 
Deze is gelegen aan de oostkant van het complex, waardoor je prachtig uitzicht richting de Purmer en het vele groen.
Ook is dit luxe complex met dubbele lift centraal gelegen nabij huisartsenpost, fysiotherapeut, apotheek, winkelcentrum en NS station Overwhere waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn.

Indeling

Hal met kastenwand waar je veel bergruimte hebt en toegang tot de badkamer en de woonkamer. De woonkamer is heerlijk licht,
mede door de grote raampartijen maar met name door de neutrale en toch sfeervolle afwerking! De combinatie van de laminaatvloer en strakke,
wit/grijze wanden zorgen voor een moderne uitstraling. De keuken licht van kleur en voorzien van alle nodige separate apparatuur.

Vanuit de woonkamer is de slaapkamer te bereiken. Deze is, net zoals de woonkamer, prima afgewerkt en dus direct te betrekken. De
badkamer is neutraal van kleur en voorzien van een ligbad met hier ook de mogelijkheid om een douche te nemen, toilet en een wastafel. Ook kan de was gedaan worden hetgeen tevens in de wasserette op de parterre mogelijk is.
Op dezelfde verdieping zelf beschik je over een separate berging, waar je nog veel spullen op kunt bergen.

Bijzonderheden

Het complex wordt prima onderhouden en verzorgd door de actieve en gezonde VVE. De servicekosten bedragen circa 210 euro per maand. 
Op de begane grond bevindt zich een afgesloten gezamenlijke fietsenstalling, de wasserette en aparte ruimte voor het afval.

De ligging van het complex is zeer centraal! Deze is gelegen nabij het winkelcentrum "Makado" en er zijn goede openbaar vervoer mogelijkheden
binnen handbereik. De omgeving is rustgevend aan mooie vijver met volop groen en het centrum van Purmerend is gemakkelijk lopend of fietsend te bereiken (dus kan de auto gratis geparkeerd blijven de de grote, naastgelegen, parkeerplaats)

Purmerend beschikt over hoogwaardig busvervoer en ligt aan de spoorlijn Hoofddorp - Schiphol - Zaandam -  Enkhuizen. Dit zorgt voor een
uitstekende openbaar vervoer verbinding naar Amsterdam en omstreken. Ruim 60% van de totale woon-werk-pendel uit Purmerend gaat per auto.
Richting Amsterdam zijn er twee ontsluitingswegen: De A7 en de provinciale weg N235 (Jaagweg).}

Kenmerken