Beschrijving

Vanaf de bank genieten van het prachtige uitzicht en even lekker weg mijmeren. Het uitrusten na een lange dag actief zijn kan beginnen! Dit kan in dit sfeervolle 2-kamer appartement welke is gelegen in de zevende hemel (op de 7e verdieping dus)

Deze is gelegen aan de oostkant van het complex, waardoor je prachtig uitzicht richting de Purmer en het vele groen.
Ook is dit luxe complex met dubbele lift centraal gelegen nabij huisartsenpost, fysiotherapeut, apotheek, winkelcentrum en NS station Overwhere waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn.

Indeling

Hal waar je veel bergruimte hebt en toegang tot de badkamer en de woonkamer. De woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen. De combinatie van de laminaatvloer en strakke wanden zorgen voor een sfeervolle uitstraling. De witte hoek inbouwkeuken is voorzien van alle nodige apparatuur. Opvallend zijn de vele bovenramen waardoor de lichtval vanuit de diverse ruimtes een extra ruimtelijk gevoel creëert en daardoor als erg prettig ervaren wordt.

Vanuit de lichte woonkamer is de slaapkamer te bereiken. Deze is, net zoals de woonkamer, prima afgewerkt en dus direct te betrekken. De fraai betegelde en onlangs vernieuwde badkamer is luxe en neutraal van kleur en voorzien van een ligbad met de mogelijkheid om een douche te nemen, modern wandtoilet en een eigentijds wastafelmeubel. Ook kan de was gedaan worden hetgeen tevens in de wasserette op de parterre mogelijk is.

Op dezelfde verdieping zelf beschik je over een separate berging, waar je nog veel spullen op kunt bergen.

Bijzonderheden

Het complex wordt prima onderhouden en verzorgd door de actieve en gezonde VVE. De servicekosten bedragen circa €210,- per maand. 
Op de begane grond bevindt zich een afgesloten gezamenlijke fietsenstalling, de wasserette en aparte ruimte voor het afval.

De ligging van het complex is zeer centraal! Deze is gelegen nabij het winkelcentrum "Makado" en er zijn goede openbaar vervoer mogelijkheden
binnen handbereik. De omgeving is rustgevend aan mooie vijver met volop groen en het centrum van Purmerend is gemakkelijk lopend of fietsend te bereiken (dus kan de auto gratis geparkeerd blijven de de grote, naastgelegen, parkeerplaats)

Purmerend beschikt over hoogwaardig busvervoer en ligt aan de spoorlijn Hoofddorp - Schiphol - Zaandam - Enkhuizen. Dit zorgt voor een
uitstekende openbaar vervoer verbinding naar Amsterdam en omstreken. Ruim 60% van de totale woon-werk-pendel uit Purmerend gaat per auto.
Richting Amsterdam zijn er twee ontsluitingswegen: De A7 en de provinciale weg N235 (Jaagweg)

Kenmerken