Beschrijving

Ben jij al een tijdje op zoek naar een nieuwe woning?
Stop dan met zoeken, en maak snel een afspraak voor deze sfeervolle, instapklare 4-kamer eengezinswoning met voor -en achtertuin.

Deze eindwoning is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de woning onder andere over kunststof kozijnen met dubbel glas en een nieuwe keuken.

Dit huis is gelegen in een zeer kindvriendelijke buurt. Voorzieningen zoals het hippe NDSM-terrein en diverse winkelcentra zijn nabij gelegen. Ook de Amsterdamse binnenstad en het CS zijn zowel met de pont als met het openbaar goed bereikbaar.

Indeling

Tussen een tweetal houten bergingen door, bereik je via de zijentree een praktische hal met binnendoor bereikbare berging en toiletruimte voorzien van wandcloset. Hier vind je ook een kast met opstelling voor witgoed apparatuur en bergruimte.

Via de open keuken met vernieuwde inrichting kom je in de tuingerichte kamer met massief houten vloerdelen. Door de grote aangebouwde, uitnodigende en betegelde veranda (welke eenvoudig afsluitbaar is tegen wind en regen) loopt de kamer gevoelsmatig door de grote achtertuin in.

Vanwege de hoekligging van deze woning is er sprake van een lichte woonkamer met kopgevelraam. De huiselijke wand- en vloerafwerking resulteren in een woning waar iedereen zich snel thuis zal voelen.

De moderne open keuken (bj. 2019) is feitelijk aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Hierdoor blijf je altijd in contact met je gezin of gasten tijdens het bereiden van de maaltijd. De naast gelegen trapkast is de plek voor extra voorraad, stofzuiger etc.

Eerste verdieping

Hier bevinden zich maar liefst 3 slaapkamers (circa 7, 8 en 10m²) waarvan er één in speelse hoekvorm gerealiseerd is. De grootste slaapkamer naast het trappenhuis werd daarvoor gesplitst, een zijraampje extra benut en de vaste kast opgeofferd (zie tekening en foto's) Evenals de sfeervolle en zeer complete badkamer zijn ze allen vanuit de overloop met cv kast (bj. 2015) bereikbaar en voorzien van laminaat vloeren. De geheel betegelde badkamer biedt een dubbele wastafel, wandcloset, handdoekradiator en een heerlijk ligbad met jacuzzi!

Tuin

Benijdenswaardig is de ruime achtertuin, volop privacy met ligging op het zuiden. Hier bevindt tevens zich de grote sfeervolle veranda waarmee je alle kanten op kunt!
De huidige eigenaren hebben hier onder andere hun gezellige tuin set geplaatst. Deze fungeert als tweede zithoek waar het, onafhankelijk van het weer, goed toeven is.  Nodig je vrienden uit en geniet van het buitenleven!

Bijzonderheden

- Eindwoning met voor-en achtertuin
- Grote veranda voor extra verblijfsruimte
- Recent geplaatst keukenblok
- Centrale verwarming middels een Nefit cv combi ketel 2015;
- Erfpachtcanon afgekocht tot 2053 
- Rookvrije woning
- Mandeligheid met betrekking tot gezamenlijk achterom
- Voldoende parkeerruimte / voorlopig gratis parkeren
- Door verkregen buurtbudget wordt dit Terrasdorp momenteel flink opgewaardeerd!

Kenmerken