Nieuwe samenwerking met Maxx360

Sinds kort is Van Tongeren Makelaardij een samenwerking aangegaan met Maxx360. Maxx360 is een bedrijf dat ons kan helpen om uw pand nóg beter in de spotlight te zetten.

Hoe werkt Maxx360?
Maxx360 koppelt 360°-foto’s, kompas en plattegrond in één presentatie. Deze presentatie wordt getoond op onze eigen website, maar kan natuurlijk ook geplaatst worden op Maxx360.nl, Funda.nl, Huislijn.nl en Jaap.nl (klik op de links voor een voorbeeld).

Om bezoekers, op zoek naar een koop- of huurwoning of bedrijfspand, op hun wenken te bedienen, voorziet het complete Maxx360-pakket in: 360°-foto's, plattegrond(en) en professionele foto's.

Stapsgewijs:
  • Een professionele, door Maxx360 gecertificeerde, fotograaf draagt op locatie zorg voor de (360°-)foto's en plattegrond(en) van de woning, of het bedrijfspand. Inclusief tuin en aangrenzende omgeving.
  • De fotograaf publiceert via Maxx360 de presentatie op internet.
  • Vervolgens plaatsen wij de presentatie van uw pand door naar onze website, Funda.nl, Jaap.nl, Huislijn.nl en Facebook.

Goed om te weten: de service van Maxx360 voldoet aan alle normen (NEN 2580-) en is exclusief voorbehouden aan VBO makelaars.